Het gezicht achter Een Liefdevolle Herinnering

Op deze pagina kunt u kennis maken met Een Liefdevolle Herinnering en de vrouw erachter. Hebt u na het lezen nog vragen of wilt u gewoon persoonlijk kennis maken twijfel dan niet en bel me. Telefoonnummer: 06-15696647 

U kunt ook het contactformulier gebruiken, ik neem dan binnen 24 uur contact met u op.

Een Liefdevolle Herinnering

190211 EFG Ellen 200300Een liefdevolle Herinnering is een onderdeel van Ellen's Fotogalerijen, die naam vind u dan ook terug op contracten en facturen. 
Het adres van beiden is:
Griffensteijnselaan 66
3703 AD Zeist
Tel: 06-15696647
E-mail:
KvK Utrecht nr.: 60246073
BTW Identificatienummer.: NL001328863B18
IBAN: NL15KNAB 0255710453

Privé

Mijn naam is Ellen Teunissen.
Ik ben getrouwd en heb twee volwassen kinderen. Samen met mijn man en dochter woon ik in Zeist.  
Mijn beroep is/was Verpleegkundige-A en later gespecialiseerd tot Wijkverpleegkundige. 
Sinds januari 2011 werk ik jaar als vrijwilligster bij de Nederlandse Patiënten Vereniging in Zeist. Waarvan de eerste twee jaar in het Hospice en daarna bij de palliatieve thuiszorg.

Fotografie

Fotograferen doe ik al zolang ik mij kan herinneren.
Eerst fotografeerde ik vooral in de huiselijke sfeer en bij theater producties. Langzaam maar zeker ontstond het verlangen om de camera beter te leren begrijpen en gerichter te gebruiken, maar vooral ook om verschillende technieken te leren kennen.
Na verschillende foto-cursussen in Zeist en Amersfoort volgde ik de vierjarige fotovakopleiding bij fotoschool Statief in Utrecht. Daar maakte ik kennis met een breed scala aan fotografie technieken en specialismen zoals, landschap, product, mode, portret, studioportret bruidsfotografie, journalistieke fotografie enz.
Ellen de jonge fotograaf

Motivatie

Mijn wens om afscheidsfotografe te worden heeft haar oorsprong uit mijn eigen verliezen. Voor mij is het hebben van een paar ‘kiekjes’, als enige tastbare herinnering, een enorme steun geweest bij mijn rouwprocessen en ik ben nog steeds blij dat ik ze heb. Maar ... ik had wel graag een betere kwaliteit foto's gehad: gedetailleerder, scherper en die meer de sfeer van de gelegenheid weergaven. Dat laatste bied ik mijn klanten zodat zij een mooie Liefdevolle Herinnering hebben om troost uit te putten.
Ik ben ervan overtuigd dat er meer komt kijken bij afscheidsfotografie dan een technisch goede vakvrouw en ervaringsdeskundige te zijn die oprecht meevoelend is. Daarom heb ik mij gespecialiseerd in afscheidsfotografie.

Ander werk

Ik maak ook van andere onderwerpen foto's zoals portretfotografie, macro fotografie- vooral vlinders- maar ook reportages voor tijdschriften en bij speciale gelegenheden. Voor meer informatie verwijs ik graag naar mijn andere website: Ellen's Fotogalerijen.


Afdrukken   E-mailadres

Plaats reactie