header_compleet_1534
Shadow

Het gezicht achter Een Liefdevolle Herinnering

Op deze pagina kunt u kennis maken met Een Liefdevolle Herinnering en de vrouw erachter. Hebt u na het lezen nog vragen of wilt u gewoon persoonlijk kennis maken twijfel dan niet en bel me. Telefoonnummer: 06-15696647

U kunt ook het contactformulier gebruiken, ik neem dan binnen 24 uur contact met u op.

Een Liefdevolle Herinnering


Een liefdevolle Herinnering is een onderdeel van Ellen’s Fotogalerijen, die naam vind u dan ook terug op contracten en facturen.
Het adres van beiden is:
Griffensteijnselaan 66
3703 AD Zeist
Tel: 06-15696647
E-mail: ellen@eenliefdevolleherinnering.nl
KvK Utrecht nr.: 60246073
BTW Identificatienummer.: NL001328863B18
IBAN: NL15KNAB 0255710453

Privé

Mijn naam is Ellen Teunissen.
Ik ben getrouwd en heb twee volwassen kinderen. Samen met mijn man woon ik in Zeist.
Mijn beroep is/was Verpleegkundige-A en later gespecialiseerd tot Wijkverpleegkundige.
Sinds januari 2011 werk ik jaar als vrijwilligster bij de Nederlandse Patiënten Vereniging in Zeist. Waarvan de eerste twee jaar in het Hospice en daarna bij de palliatieve thuiszorg.

Fotografie

Fotograferen doe ik al zolang ik mij kan herinneren.
Eerst fotografeerde ik vooral in de huiselijke sfeer en bij theater producties. Langzaam maar zeker ontstond het verlangen om de camera beter te leren begrijpen en gerichter te gebruiken, maar vooral ook om verschillende technieken te leren kennen.
Na verschillende foto-cursussen in Zeist en Amersfoort volgde ik de vierjarige fotovakopleiding bij fotoschool Statief in Utrecht. Daar maakte ik kennis met een breed scala aan fotografie technieken en specialismen zoals, landschap, product, mode, portret, studioportret bruidsfotografie, journalistieke fotografie enz.

Motivatie

Mijn wens om afscheidsfotografe te worden heeft haar oorsprong uit mijn eigen verliezen.

Voor mij is het hebben van een paar ‘kiekjes’, als enige tastbare herinnering, een enorme steun geweest bij mijn rouwprocessen en ik ben nog steeds blij dat ik ze heb. Maar…ik had wel graag een betere kwaliteit foto’s gehad: gedetailleerder, scherper en die meer de sfeer van de gelegenheid weergaven. Dat laatste bied ik mijn klanten zodat zij een mooie Liefdevolle Herinnering hebben om troost uit te putten.

Voorwaarde voor een professionele afscheidsfotograaf is een technisch goede vakvrouw zijn. Maar dat vind ik niet voldoende. Een professioneel afscheidsfotograaf begrijpt ook hoe het rouwproces verloopt, wat dat met mensen doet en hoe nabestaanden jou ervaren.
Plus hoe het uitvaartproces werkt, welke partijen daarbij betrokken zijn, hoe ieders expertise wordt ingezet voor een liefdevol afscheid en hoe de samenwerking tussen partijen in de praktijk wordt ingevuld.

Dat leer je natuurlijk in de praktijk maar dan duurt het heel lang voordat je jezelf bekwaam kunt noemen. Training en een opleiding heeft mij geholpen dat te structureren en de leercurve te verkorten.
Daarom heb ik in 2016 de opleiding tot “Bekwaam Afscheidsfotograaf” bij Boukje Canaan gevolgd. Sinds 2020 is voor de geslaagden hiervoor een logo beschikbaar gekomen dat ik dan ook graag met trots laat zien.

Ander werk

Ik maak ook van andere onderwerpen foto’s zoals portretfotografie, macro fotografie- vooral vlinders- maar ook reportages voor tijdschriften en bij speciale gelegenheden. Voor meer informatie verwijs ik graag naar mijn andere website: Ellen’s Fotogalerijen.

Leave A Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.