• Slider Image

Gastenboek

Ik zou het erg leuk vinden om te horen wat u van de site, van mijn foto's of van een door mij uitgevoerde opdracht vind.
Daarom nodig ik u uit een bericht achter te laten in dit Gastenboek.
Als u contact wilt opnemen dan kan dat via het contactformulier.
Met vriendelijke groet,

Een Liefdevolle Herinnering

Ellen Teunissen


Schrijf een nieuw bericht voor het Gastenboek

 
 
 
 
 
 
 
 
Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
Uw bericht wordt pas zichtbaar wordt in het gastenboek nadat we het beoordeeld hebben.
We behouden het recht voor berichten te wijzigen, te verwijderen of niet te publiceren.
20 berichten.
Familie Veenvliet Familie Veenvliet heeft geschreven op 15 november 2020
Via onze begrafenisondernemer bij Ellen van een liefdevolle herinnering terecht gekomen. In eerste instantie niet aan een rouwfotografe gedacht maar wat zijn we blij dat we het gedaan hebben. De week van afscheid word je erg geleefd en door de foto's en het daarvan gemaakte album kunnen we alles rustig verwerken. Ellen reageerde snel en heeft voor ons haast onzichtbaar alle momenten tijdens het afscheid van onze vader heel mooi vastgelegd. Kortom een aanrader en heel waardevol om op terug te kunnen kijken
... Wissel deze metabox.
Familie Schaper Familie Schaper heeft geschreven op 15 april 2020
Wat een waardevolle foto's heb je voor ons gezin gemaakt bij het afscheid van Kees. En naast de prachtige foto's is het fijn om jou als mens bij zo'n bijzonder afscheid te 'hebben'....
Dank uit de grond van ons hart...
... Wissel deze metabox.
Cobi Cobi heeft geschreven op 11 februari 2020
Lieve Ellen,
Intens verdrietig was ik na het overlijden van mijn grote lief. Toen kwam jij met het voorstel om een fotoreportage te maken van het afscheid.
Ik had hier in een flits wel aan gedacht maar ik had nog geen stappen ondernomen. Ik antwoordde: “Graag Ellen”.
Het is zo’n mooie fotoserie geworden met alle bijzondere liefdevolle momenten van deze dag!
Ellen, jij ging zorgzaam en respectvol om met alle betrokkenen. Daarbij had je een bijzondere blik voor detail en sfeer en je bleef het overzicht bewaren. Onopvallend ging je je gang. Ook tijdens het overleg na afloop. Toen je het concept-boek liet zien gaf je mij voldoende ruimte voor inspraak.
Het is een prachtig, dierbaar boek geworden, voorzien van een usb-stick met alle foto’s in een liveshow, waarbij de muziek een warme aanvulling is.
Ellen, wat een warme herinnering voor mijzelf, maar ook om te delen met alle dierbaren om me heen.
Liefs, Cobi
... Wissel deze metabox.
Ben Kraaijenoord Ben Kraaijenoord heeft geschreven op 14 juni 2019
Op het allerlaatste moment aan een fotograaf gedacht op aangeven van een bekende.
In het begin vond ik het een raar idee een fotograaf die tijdens de begrafenis van mijn vader rond rent om foto's te maken, maar ik heb van Ellen helemaal niet meegekregen dat ze erbij was maar wel onwijze mooie en waardige foto's gekregen.
Het is nu zo'n waardevolle herinnering geworden, ik kan het iedereen aanraden om Ellen te bellen hiervoor... top gedaan.
... Wissel deze metabox.
Marco & Franca Marco & Franca heeft geschreven op 1 juni 2019
Ellen heeft op professionele en persoonlijke wijze warme foto’s gemaakt,
Zodanig dat wij ondanks ons verdriet toch ook mooie herinneringen hebben aan ons kleine mannetje.
... Wissel deze metabox.
Joost Ettekoven Joost Ettekoven heeft geschreven op 21 januari 2019
Toen onze vader dit najaar overleed, was zijn broer ernstig ziek en kon daardoor niet bij de uitvaart aanwezig zijn. Daarom besloten we Ellen te vragen de begrafenis voor hem vast te leggen op de gevoelige plaat. Ellen heeft direct tijd vrij gemaakt hiervoor en het afscheid op een heel mooie manier vastgelegd. Voor mijn oom ontvingen we binnen enkele dagen een slideshow met muziek van de begrafenis eronder. Deze hebben we aan onze oom kunnen laten zien, zodat hij het afscheid ook nog kon meemaken.

Wat we in eerste instantie inzetten voor onze oom, bleek voor onszelf ook een hele waardevolle manier om de herinnering aan het afscheid van onze vader levend te houden. Dank je wel, Ellen!

Toen enkele weken daarna de broer van mijn vader overleed, was er voor ons geen twijfel of we Ellen weer zouden inschakelen. Dat deden we gewoon!
... Wissel deze metabox.
Lynsey van Schaik Lynsey van Schaik heeft geschreven op 22 oktober 2018
En dan moeten we afscheid nemen van mijn lieve vrouw, onze dappere (schoon)moeder en lieve oma. Het was een zonnige dag. Een warm afscheid in een klein gezelschap. Ellen heeft het afscheid van het begin tot het allerlaatste stukje prachtig weten vast te leggen. De foto’s zijn voor ons een dierbare herinnering aan deze emotionele dag die wij zullen koesteren.

Ellen, dank je wel voor de prachtige fotoreportage. De foto’s geven het afscheid weer zoals wij het ervaren hebben, liefdevol en intiem. De foto’s zijn een mooie herinnering aan het laatste afscheid. Dank je wel.

Een liefdevolle groet namens de hele familie,
Lynsey van Schaik
... Wissel deze metabox.
Ellie Kuper Ellie Kuper heeft geschreven op 28 maart 2018
Dan wordt je als afscheidsfotograaf ineens zelf geconfronteerd met twee verliezen, mijn partner en moeder in een tijdsbestek van een paar weken.
En uiteraard stelt je omgeving de vraag of er foto’s worden gemaakt. Ik was dan ook heel blij dat Ellen, wij hebben samen de opleiding voor de afscheidsfotografie gedaan, me belde en aanbood om foto’s te komen maken en een herinneringsboekje.

Een hele bijzondere ervaring als afscheidsfotograaf, om nu zelf tijdens de uitvaart te zien dat er foto’s worden gemaakt door een collega fotograaf.
Het heeft even geduurd voor ik er aan toe was om de foto’s te bekijken. Maar inderdaad, ik zag op de foto’s dingen terug die ik tijdens de uitvaart niet heb gezien.

Zo zei men, wat was het mooi hè die gevormde erehaag en het neerleggen van de witte rozen op de kist van mijn partner. Ik heb het niet gezien terwijl ik er tussendoor ben gelopen. Ook met verbazing gezien hoeveel mensen er aanwezig waren. Dat merk je niet omdat je vooraan zit. Inderdaad zo’n dag gaat in een roes aan je voorbij.

We zijn heel blij met de foto’s die Ellen heeft gemaakt. En ik zou iedereen willen adviseren om te overwegen, om tijdens een uitvaart foto’s te laten maken door, een daarvoor opgeleide fotograaf.

Dank je wel Ellen, ook namens de overige familieleden.
... Wissel deze metabox.
Jacqueline Vlug Jacqueline Vlug heeft geschreven op 2 januari 2018
Hallo Ellen,
Bedankt voor het mooie fotoboek en de slideshow van de afscheidsdienst van mijn moeder. Het is een heel mooie reportage geworden. De hele familie was het met mij eens dat dit een mooie herinnering aan een mooi, waardig en liefdevol afscheid vormt. Wij zijn er heel blij mee.
Bedankt.
... Wissel deze metabox.
Marieke Marieke heeft geschreven op 28 december 2017
Beste Ellen, hartelijke dank voor de prachtige foto’s die je hebt gemaakt tijdens de uitvaart van mijn tante. Als familie zijn we blij met het prachtige album dat perfect de sfeer van de dag weergeeft. Je bent integer te werk gegaan. De gasten hebben niet gemerkt dat er een fotograaf aanwezig was. Jouw persoonlijke betrokkenheid hebben we zeer gewaardeerd.

Hartelijke groeten,
Marieke
... Wissel deze metabox.
Richard Bouwman Richard Bouwman heeft geschreven op 18 december 2017
Hallo Ellen,

Hartelijk bedankt voor de mooie reportage die je gemaakt hebt. Het fotoboek is zeer fraai en vormt een mooie herinnering. Wij vonden het belangrijk om een goede herinnering aan deze dag te hebben en zijn blij dat wij jou gevraagd hebben dit voor ons te verzorgen.

Richard
... Wissel deze metabox.
Monique Okkerse Monique Okkerse heeft geschreven op 14 oktober 2017
Tot ons onuitsprekelijk verdriet is onze dochter Mare (22) plotseling uit het leven weggerukt.
Op 8 april hebben we met al haar lieve vrienden haar leven gevierd in sociëteit So What en haar daarna lopend weggebracht naar haar laatste rustplaats de Ijsselhof.
Het regende die dag zonnestralen.
Op een zeer integere wijze zijn Ellen en haar collega erin geslaagd om ons verdriet maar ook de warme gloed van mensen om Mare heen, in beeld te brengen.
Niemand heeft op die dag gemerkt dat ze foto's nam, een heel bescheiden opstelling was het.
Daarnaast was de communicatie over het te maken album prettig en open met alle ruimte voor eigen ideeën.
Al met al heeft dit geresulteerd in een voor ons heel waardevol fotoboek waarvoor wij Ellen heel dank baar zijn.

Bert Welkers
Monique Okkerse
Gouda 14 okt 2017
... Wissel deze metabox.
Theo Theo heeft geschreven op 20 februari 2017
Hallo Ellen,

Langs deze weg willen ik en mijn dochters jou bedanken voor de mooie herinneringen welke we nu door het prachtige foto album hebben van het afscheid nemen van mijn vrouw, moeder en oma.
Het is een prachtig album geworden en ook de bij het foto album ontvangen usb-stick waarin de foto's tevens in een diavoorstelling compleet met de bij de ceremonie gedraaide muziek worden getoond is indrukwekkend.
Ellen, tot slot dank voor je professionele inzet tijdens de uitvaart en je persoonlijke betrokkenheid.

Groetjes van Johan, Sandra en Miriam.
Beheerdersantwoord van: Ellen Teunissen
Dank jullie voor het in mij gestelde vertrouwen.
Het was mooi te zien en voelen hoe jullie als familie, maar ook de grote vriendenkring, elkaar zo tot steun waren.
Veel sterkte.

Warme groet,
Ellen
... Wissel deze metabox.
Miriam Miriam heeft geschreven op 28 januari 2017
Hallo Ellen, wat een prachtige foto's heb je gemaakt tijdens het afscheid van mijn moeder. Ik ben er stil van ...

Het boek is prachtig geworden! Super bedankt!!

Lieve groet,
Miriam
... Wissel deze metabox.
Petra Petra heeft geschreven op 29 december 2016
Lieve Ellen,
Wat een prachtige site en wat een mooie wending in jouw toch al zo rijke fotografiekunst!! Als iemand in staat is om bij zo'n belangrijke gebeurtenis als een afscheid op een integere en waardevolle manier foto's te maken, ben jij het wel!! Geniet van deze nieuwe stap en ik weet zeker dat iedereen die voor jou kiest, tevreden zal zijn!!
Liefs
Petra
Beheerdersantwoord van: Ellen Teunissen
Hallo Petra,
Dank voor deze mooie reactie en het vertrouwen!
Warme groet,
Ellen
... Wissel deze metabox.
Ragnhild Ragnhild heeft geschreven op 24 december 2016
Hallo Ellen,

Een hele mooie site voor je prachtige werk. Ik hoop dat het nog heel lang zal duren maar mocht het ooit nodig zijn zal ik graag gebruik maken van de mogelijkheid om zo'n mooi aandenken te laten maken. Ik weet hoe belangrijk dit is.
Veel succes met je werk, hartelijke groet Ragnhild
Beheerdersantwoord van: Ellen Teunissen
Hallo Ragnild,

Dank voor je reactie.
Ik hoop ook dat je het nog lang niet nodig zult hebben. Maar het is fijn dat er zoveel mogelijk mensen van de mogelijkheid op de hoogte zijn. En misschien kun jij iemand er op attenderen.

Groetjes,
Ellen
... Wissel deze metabox.
Marja Jansen Marja Jansen heeft geschreven op 25 juni 2016
Lieve Ellen,
Wat fijn dat jij tegenwoordig ook herinneringsfoto’s maak bij het afscheid van onze dierbaren.
Toen mijn vader 6 jaar geleden is overleden werden we er door een lieve collega op geattendeerd dat als wij konden wij foto’s moesten maken.
Wij als familie waren het daar snel over eens, ook omdat het overlijden net zo bij het leven hoort als de geboorte en we van het een wel heel veel foto’s maken en van het ander nauwelijks…

Echter tijdens de uitvaart hebben wij wel meerdere reacties gekregen dat mensen het raar vonden dat er foto’s gemaakt werden.
Maar wij waren er achteraf heel blij mee om ook een herinnering aan deze verdrietige, maar toch ook mooie dag te hebben.
Gelukkig begint het nu vaker normaal te worden dat er foto’s gemaakt worden tijdens een uitvaart, want ook degene die het toen ‘raar’ vond heeft tijdens de uitvaart van zijn geliefde een fotoreportage laten maken.
Superveel succes met je belangrijke, maar zeker ook mooie werk.

Liefs,
Marja
Beheerdersantwoord van: Ellen Teunissen
Dank je wel Marja,

Wat goed dat jullie gewoon hebben gefotografeerd, ondanks de negatieve reacties!
Het is mij al vaker opgevallen dat juist de mensen die het maar raar of ongepast vinden, het achteraf, wanneer ze de foto’s hebben gezien, hun mening herzien.
Warme groet,
Ellen
... Wissel deze metabox.
Theo van Rooij Theo van Rooij heeft geschreven op 3 mei 2016
Ellen,
De foto's die je gemaakt heb bij het afscheid van mijn vrouw zijn schitterend en ik kijk er vaak naar om het verdriet een plaats te geven. Door deze foto's heb ik een heel mooie herinnering aan de laatste dag van mijn vrouw op deze aarde. Ellen bedankt voor de discrete wijze waarop de foto's genomen zijn en de uitstekende kwaliteit.

Groet
Theo
... Wissel deze metabox.
Maarten Ruiterman Maarten Ruiterman heeft geschreven op 28 maart 2016
Wat een prachtige website.
Trouwen en diploma's behalen zijn natuurlijk veel leukere feiten van een leven dan dat de dood is. Vind het geweldig dat jij deze mogelijkheid mogelijk maakt, het is heel waardevol als je later op een groot verlies kan terug kijken door middel van professionele foto's die stijlvol zijn gearrangeerd.
Vind het geweldig wat jij doet en wens je veel succes.
Maarten Ruiterman.
... Wissel deze metabox.
Miep Miep heeft geschreven op 17 februari 2016
Een bijzonder waardevol album met dierbare foto’s
Het heeft mij geholpen met verwerken van het rouwproces van mijn lieve man.
Een blijvende herinnering waar ik dankbaar voor ben.
Met heel veel dank en inzet aan mijn vriendin......fotograaf Ellen Teunissen.

Dag kanjer......heel mooi hoor,
kus miep.
... Wissel deze metabox.