Flyer Een Liefdevolle Herinnering - Lid van NCVA
Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief

Komende woensdag, 26 september, ben ik samen met een aantal collega's van het Nederlands Collectief Van Afscheidsfotografen, aanwezig op de VTU vakdag. Niet alleen zijn we op twee plekken aanwezig met een stand waar je onze fotografen kunt ontmoeten, wij zullen tevens 25 foto's exposeren en we zullen rondlopen om die dag mooie sfeerbeelden te maken van de beurs. Kortom, u kunt eigenlijk niet om ons heen. Ik hoop u daar te ontmoeten.

Een Liefdevolle Herinnering bij Braderie Vleuten
Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief

Een Liefdevolle Herinnering aanwezig bij Braderie Vleuten

Ellen Teunissen, een Liefdevolle Herinnering, staat samen met Eefje Visser, Uitvaartzorg Eefje, op zaterdag 25 augustus op de jaarlijkse “Braderie van Vleuten”.
Ellen laat u graag met behulp van voorbeeld foto's en een voorbeeld album zien wat haar werk als afscheidsfotograaf inhoud.

Een Liefdevolle Herinnering 26mei Week van de Begraafplaats, Maarssen
Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief

Als onderdeel van de week van de begraafplaats zal op 26 mei door Uitvaartonderneming Snijders en de R.K. Begraafplaats Beeresteijn uit Maarssen een open dag worden georganiseerd met als thema ‘Tussen Kunst en Kist’. Tijdens deze dag zullen er workshops worden gehouden, zijn er ondernemers aanwezig die bijzondere lijkwades, grafkisten of grafmonumenten maken. En is er uitleg over begraven en uitvaarten in het algemeen.

Artikel afscheidsfotografie in Nederlands Dagblad
Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief

Vandaag is er een mooi artikel gepubliceerd over afscheidsfotografie in het Nederlands Dagblad.

Dit is ontstaan doordat ik de schrijfster van het artikel, Jolet Jung, had benaderd om iets te publiceren over het netwerk van professionele afscheidsfotografen waar ik lid van ben, de NCVA (Nederlandse Collectief Van Afscheidsfotografen).